20 oktober online start verkoop!

07 oktober 2020

De datum van de online start verkoop van de 13 woningen Nieuwbouw Fluitenkruid is bekend! Op dinsdag 20 oktober start online de verkoop om circa 15.00 uur. Vanaf dat moment is alle informatie over de woningen beschikbaar en kan je online inschrijven.

Wil je straks wonen in een van de nieuwe woningen aan het Fluitenkruid? Op dinsdag 20 oktober start online de verkoop. Vanaf dat moment is het mogelijk om je in te schrijven voor een of meerdere bouwnummers. Inschrijven op een van de woningen verloopt volledig digitaal via deze website. Je hebt tot maandag 2 november om 12.00 uur de tijd om je in te schrijven voor de woningen. Dat is het moment waarop de inschrijfperiode eindigt. 

Het inschrijfproces 
Vanaf dinsdag 20 oktober is alle verkoopdocumentatie (waaronder de digitale brochure, prijslijst, technische tekeningen, optietekeningen, meer- en minderwerklijsten, etc.) op de website beschikbaar. Het digitale inschrijfformulier is op dat moment ook beschikbaar op de website. In het digitale inschrijfformulier geef je je woningvoorkeuren aan en vul je aanvullende informatie in. Wil je meer kans maken op een woning? Voeg bij je inschrijving dan een hypotheekverklaring toe. Inschrijvingen met een hypotheekverklaring krijgen bij de toewijzing van de woningen voorrang. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt Olsthoorn Makelaars op dinsdag 3 november telefonisch contact met je op om een gesprek in te plannen. Wanneer je geen woning toegewezen hebt gekregen word je hier per e-mail van op de hoogte gesteld. Uiteraard blijf je wel reservekandidaat voor de opgegeven woningen van jouw voorkeur.

Hypotheekverklaring van de Rabobank
De hypotheekverklaring is een ondertekend document of brief van een bank of bijvoorbeeld een financieel adviseur waarin wordt verklaard dat je het bedrag kunt lenen of (deels) uit eigen middelen betaalt. Tijdens de inschrijfperiode kan je een hypotheekverklaring toevoegen aan je inschrijving om zo meer kans te maken op een woning. De adviseurs van de Rabobank staan voor je klaar om je hierbij te helpen. Uiteraard is het ook mogelijk om een hypotheekverklaring van een andere bank, tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij toe te voegen aan je inschrijving.

Contactgegevens financieel adviseurs Rabobank:
Joey van Haaster
06-12442833
Joey.van.Haaster@rabobank.nl

Anika Ramjiawan-Thakoerdin
06-51521075
Anika.Ramjiawan-Thakoerdin@rabobank.nl

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!
Heb je je nog niet ingeschreven voor de digitiale nieuwsbrief van Nieuwbouw Fluitenkruid? Schrijf je dan nu in en wordt als eerste op de hoogte gesteld van de informatie over de woningen in Fluitenkruid Ypenburg.