Binnenkort in verkoop: 13 woningen Nieuwbouw Fluitenkruid in Ypenburg

14 augustus 2020

Op zoek naar een ruime nieuwbouw eengezinswoning of riante twee-onder-een-kapwoning in Den Haag? Binnenkort start de verkoop, meld je nu aan als belangstellende!

Op zoek naar een ruime nieuwbouw eengezinswoning of riante twee-onder-een-kapwoning in Den Haag? In het kleinschalige nieuwbouwplan aan de Fluitenkruid in Ypenburg, worden 13 ruime gezinswoningen gerealiseerd. Het nieuwbouwplan bestaat uit twee woningtypes: negen royale rijwoningen en vier twee-onder-een-kapwoningen met garage en een zonnige tuin. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats. Tussen de woningen wordt een woonerf gerealiseerd, waar de toegangsweg en de parkeerplaatsen voor de woningen zich bevinden. Geen doorgaand verkeer; dat betekent veel rust en onbezorgd spelen! De koopsommen starten vanaf circa €465.000,- v.o.n. tot circa €635.000,- v.o.n. 

WONINGTYPES
Twee-onder-een-kapwoningen:
> 4 luxe twee-onder-een-kapwoningen van circa 153 m²
> 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping
> Grote tweede verdieping met grote ramen en terras van circa 10 m²
> 7,2 meter brede 2 onder 1 kapwoningen met berging/garage en parkeerplaats(en) op eigen terrein
> Kaveloppervlakte van circa 200 tot 250 m²
> Eigen parkeerplaats voor de deur

Hoek- en tussenwoningen:
> 9 ruime gezinswoningen van circa 145 m² in 2 rijtjes
> 3 slaapkamers en ruime zolder
> 5,4 meter brede gezinswoningen met tuingerichte woonkamer
> Tuin op het zuidwesten of extra diepe tuin op het noordoosten
> Eigen parkeerplaats voor de deur

OMGEVING
In Fluitenkruid woon je aan de rand van het karakteristieke Delft en fiets of wandel je zo het naastgelegen natuurgebied Delftse Hout in. Ontspannen in de buitenlucht of juist de gezelligheid van de stad opzoeken? Het is aan jou! In de directe omgeving vind je in winkelcentrum Ypenburg alle faciliteiten die je nodig hebt. Wat verder weg? Met de auto zit je zo op de A4 en de A13.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Triple glas, zonnepanelen en regenwateropvang: Fluitenkruid staat garant voor duurzaam wonen. Naast het gunstige effect hiervan op de omgeving, brengt dit ook financieel voordeel met zich mee. We vertellen je er graag meer over. De woningen worden standaard opgeleverd met een luchtwarmtepomp.

INTERESSE?
De laatste voorbereidingen voor de start verkoop zijn in volle gang. Direct na de zomer start de verkoop. Vanaf dat moment kun je je inschrijven voor een of meerdere woningen. Wil je straks wonen in een van de woningen in dit nieuwbouwplan in Ypenburg? Meld je dan direct aan voor de nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer de verkoop start!