Inschrijfproces 13 woningen

20 oktober 2020

De verkoop van de 9 ruime geschakelde woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen is officieel gestart! Wil je straks wonen in een van deze woningen? Lees dan hier de verkoopprocedure en schrijf je in via je eigen woonaccount. 

Het inschrijfproces 
Vanaf dinsdag 20 oktober staat de verkoopdocumentatie (waaronder de digitale brochure, prijslijst, etc.) onder Downloads op de website. Het digitale inschrijfformulier is vanaf da moment ook beschikbaar op de website. In het digitale inschrijfformulier geef je je woningvoorkeuren aan en vul je aanvullende informatie in. Je hebt tot maandag 2 november om 12.00 uur de tijd om je in te schrijven voor de woningen. Dat is het moment waarop de inschrijfperiode eindigt Wil je meer kans maken op een woning? Voeg bij je inschrijving dan een hypotheekverklaring toe. Inschrijvingen met een hypotheekverklaring krijgen bij de toewijzing van de woningen voorrang. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt Olsthoorn Makelaars op dinsdag 3 november telefonisch contact met je op om een gesprek in te plannen. Wanneer je geen woning toegewezen hebt gekregen word je hier per e-mail van op de hoogte gesteld. Uiteraard blijf je wel reservekandidaat voor de opgegeven woningen van jouw voorkeur.

Hypotheekverklaring van de Rabobank
De hypotheekverklaring is een ondertekend document of brief van een bank of bijvoorbeeld een financieel adviseur waarin wordt verklaard dat je het bedrag kunt lenen of (deels) uit eigen middelen betaalt. Tijdens de inschrijfperiode kan je een hypotheekverklaring toevoegen aan je inschrijving om zo meer kans te maken op een woning. De adviseurs van de Rabobank staan voor je klaar om je hierbij te helpen. Uiteraard is het ook mogelijk om een hypotheekverklaring van een andere bank, tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij toe te voegen aan je inschrijving.

Contactgegevens financieel adviseurs Rabobank:
Joey van Haaster
06-12442833
Joey.van.Haaster@rabobank.nl

Anika Ramjiawan-Thakoerdin
06-51521075
Anika.Ramjiawan-Thakoerdin@rabobank.nl