Header


De Bras Ypenburg in Den Haag

De wijk binnen Ypenburg waar de woningen gerealiseerd worden is de Bras. Een zeer gewilde wijk om te wonen. Ypenburg is zo goed als afgebouwd. Het is een levendige buurt met veel voorzieningen als crèches, lagere scholen, sportvelden, een zwembad, speeltuinen etc. Mede hierdoor wonen in de wijk vooral gezinnen met opgroeiende kinderen. De Bras kenmerkt zich daarnaast door veel groen, water en de mooie ligging naast natuurgebeid Delftse Hout. Ook is door de centrale ligging niet alleen het winkelcentrum van Ypenburg, maar ook winkelcentrum De Parade in Nootdorp makkelijk bereikbaar om te winkelen of voor een hapje en drankje.

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met de auto via de A4 richting Amsterdam, A12 richting Utrecht en A13 richting Rotterdam. Het centrum van Den Haag is bereikbaar in circa 15 minuten met de auto en 25 minuten per fiets.
 
Reis je liever met het OV? De bushalte lijn 60 is om de hoek, en heeft een directe verbinding naar treinstation Delft CS. Naar Den Haag zijn er meerdere mogelijkheden:
• Vanuit winkelcentrum Ypenburg gaat tram 16 richting Den Haag in circa 30 minuten;
• Vanuit Nootdorp rijdt de Randstad rail in circa 20 minuten naar Station Den Haag CS.

Header

     Uitgebreide speelmogelijkheden 

               Vlakbij het Delftse Hout

             Voorzieningen in de wijk